Exportul datelor și închiderea contului
Descarcă-ți clienții, programările și serviciile oricând vrei și află ce se întâmplă — imediat și definitiv — când îți închizi contul Slotora.
Exportă-ți datele
Datele tale sunt ale tale. La Import → „Exportă-ți datele” poți descărca oricând „Clienți (CSV)”, „Programări (CSV)” și „Servicii (CSV)” sau „Tot (JSON)”. În aplicație: Mai multe → Exportă datele mele.
Închiderea contului
Setări → Cont → „Zonă periculoasă” → „Șterge contul…”. Scrie DELETE și parola, apoi apasă „Șterge totul definitiv”. Îți șterge imediat afacerea, toate programările, clienții, membrii echipei și conturile de acces și nu se poate anula — așa că exportă mai întâi. În aplicație este la Setări → Șterge contul.
