Cine ce poate face: proprietar, administrator și conturi de colegi
Ce poate face un proprietar sau un administrator, ce vede și ce face un cont de coleg, cum îi dai cuiva acces și ce se întâmplă când un membru al echipei pleacă.
Fiecare cont de acces are unul din trei roluri. Proprietarii și administratorii pot face în practică aceleași lucruri; conturile de colegi sunt pentru oamenii care lucrează cu agenda.
Proprietari și administratori
Totul: setările, serviciile și prețurile, agenda de clienți, rapoartele, plățile, rambursările și taxele, istoricul modificărilor unei programări și echipa însăși.
Conturile de colegi
- Văd panoul, calendarul, propriul program de lucru, notificările și Ajutor
- Văd și lucrează doar cu propriile programări: aprobă, marchează sosirea, finalizează, marchează neprezentarea, anulează, reprogramează, mută la o colegă, încasează la recepție
- Își pot modifica doar propriul program și pot bloca doar propriul timp
- Nu pot deschide agenda de clienți, rapoartele sau setările, nu pot schimba un preț, nu pot face rambursări, nu pot încasa o taxă și nu pot trimite mesaje clienților
Cum îi dai cuiva acces
La Echipă, apasă „Creează autentificare” lângă persoana respectivă și stabilește-i adresa de e-mail și o parolă de cel puțin 8 caractere; primește o invitație pe e-mail. În aplicație butonul este „Dă-i acces”: tu introduci adresa de e-mail, iar ea își alege singură parola. Orice cont creat așa este un cont de coleg — nu există un ecran prin care să faci pe cineva administrator.
Când pleacă cineva
„Dezactivează” îi oprește imediat accesul și îi păstrează programările; „Activează” îl readuce. „Elimină” îl scoate din echipă — cineva cu programări în trecut este arhivat, ca istoricul să rămână. Aplicația poate dezactiva, dar nu poate elimina.
